Hatékony fájdalomcsillapítás, szabadabb mozgás

emulgel, Voltaren, fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentő
A mozgásszervi problémák okozta fájdalmak gyakran ördögi kört indítanak el, hiszen a beteg nehezen szánhatja rá magát a mozgásterápia végzésére, amely egyébként javíthatná állapotát, közérzetét.

A mozgásszervi tünetek enyhítésében segítő lokális szereket, például a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő kenőcsöket, géleket állaguk miatt sokan nem kedvelik.

A gélek és a krémek előnyeit egyesítő Voltaren Emulgel 1% gél jó megoldást kínál erre a problémára, hiszen olyan kiszerelésben is kapható, amelynél innovatív kialakítású masszázsfej biztosítja a könnyű és egyenletes bedörzsölést az érintett területen, közvetlen érintkezés nélkül.

A termék egyik fő alkotó eleme a vizes-alkoholos bázisú hidrogél, amely elősegíti a penetrációt a bőr hydrophil közegébe, illetve hűsítő, bőrnyugtató vízpárolgást követően carbomer filmréteget képez, megakadályozva a további vízvesztést, fenntartva a hűsítő, bőrnyugtató hatást.

Másik fő alkotóeleme pedig olyan krém, amely zsíros érzet keltése nélkül csökkenti a bőr kiszáradását, és elősegíti a penetrációt a bőr lipophile közegébe.

A Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél  egyedi, szabadalmaztatott mikroemulziós formuláját  könnyű a bőrbe masszírozni, nem kelt zsíros érzést, kellemes, hűsítő hatású. Az emulgel hatóanyaga, a diklofenák-dietilamin, melynek csak 6-7%-a szívódik fel szisztémásan, ami kevesebb szisztémás mellékhatás kialakul

A tartalom többi része csak regisztrált tagjaink számára elérhető

Csatlakozom a programhoz